02 dubna 2013

Army of Dark Force of Universe

Tohle je jeden můj starší článek, který jsem oprášil pro tento blog.

Ahoj užaslý světe, vítej na stránce ADFU1


Náš jediný vůdce je Nareš Ratša. Jeho cílem je vyhladit toto pokolení, neboť tak jedině se smyje všechen hřích co lidé na této planetě napáchali.
Protože žádné náboženství nebylo schopno odvrátit lidstvo od hříchu rozhodl se Nareš zničit planetu Zemi. Jest však ve vesmíru poskrovnu inteligence i té špatné, bude část obyvatel zachována pro doplnění stavu armád temné síly a dočasně ubytována na planetě v jiné galaxii mnoho parseku daleko2.
1 Army of Dark Force of Universe(Armáda temné vesmírné síly)
2 Slovník cizích slov, SPN 1995: Parsek: astronomická jednotka vzdálenosti (3,262 světelného roku)

Jak vše začalo

Téměř o všem co dále budete číst se lidé dozvěděli od Romanieny, křehké dívenky s peruánských And. Doktor Andreus Kretchmmer z prestižní St. Joseph Krankenhaus Berlin navštěvuje tuto bohem zapomenutou oblast světa již několik let. Snaží se zavést základní hygienické návyky mezi tyto pasáky horských lam. V roce 1996 se setkal s dívkou v těžkém kómatu, která několik dní mluvila ze sna o přízracích. Tamní primitivní lid se snažil vyléčit dívku pomocí amuletu nalezeného ve starém aztéckém hrobě.
  Amulet jímž byla léčena Romaniena v peruánské vesnici Il'tianos.
Shodou okolností amulet ukazuje již před lety prokázanou historickou událost o návštěvě cizí inteligence na planetě Zemi. Tento amulet dívku nemohl vyléčit. Doktor Kretchmmer tento způsob zavrhl a nasadil v Andách snadno dostupné homeopatikum chinin (kůra z léčivého stromu lat.: Cinchona). Dívka se po tomto léčebném postupu trochu vzpamatovala a její blábolení dostalo větší smysl. Doktor Kretchmmer vše pečlivě nahrál na svůj záznamník.
Po svém návratu na berlínskou polikliniku kazetu se záznamem založil do svého zvukového archivu. Celý svět by se nemohl dozvědět o temné budoucnosti,nebýt jeho dcery Amandy(13), která si jednoho dne hrála v otcově archivu a omylem spustila téměř rok starou nahrávku. Pan Kretchmmer se zaposlouchal a čím více poslouchal tím jasnější bylo, že jde o epochální nahrávku měnící od kořene náš zaběhnutý pohled na svět. Ještě týž večer odešel pan Kretchmmer na Spolkové ministerstvo vnitra (Bundes Ministerium des Innern). Tam se mu však vysmáli a ignorovali ho.
Naposledy jsem s panem Kretchmmerem mluvil telefonicky v létě roku 2000. Říkal něco o zájmu Amerického Bezpečnostního úřadu (NSA). Od té doby jsem o něm neslyšel a nemocnice, kde dlouhé roky pracoval, popírá že by existoval. Bezpochyby již patřičná místa začala brát v potaz toto důležité sdělení. V dalším textu se dozvíte, proč mnoho lidí nemá zájem na rozšíření Naší Pravdy, co bylo součástí sdělení vyjeveného Romanienou a jak se na nutnou budoucnost připravit.

Obsah sdělení

Nasleduje ze španělštiny a němčiny přeložená nahrávka kontaktu Romanieny(R) a dr. Kretchmmera(K). Jde o úryvek s tajně vydané knihy Temná pravda:
...
K:zhluboka dýchej Rommanieno
R:ach
K:napij se, léku
R:velké tem.. lidské bytost.....(blouzni)
K:napij se, uleví se ti
R:(pije) (úleva)
   vidím je, chtějí mě zničit
K:(odebírá Romanieně talisman)
  jak je ti
R:bolest
K: kde, tady (zřejmě ukazuje do krajiny srdeční)
R:ano
Zde Dr Kretchmmer odchází a zapomíná u pacientky diktafón. Zřetelně jsou slyšet jeho kroky, které se vzdalují.
R: au, nedělejte to, prosím, neničte nás
   prosím !!!

(nezřetelný šum)

   jeden milion

(šum)

   ne, pomoc!!!!
Dale následuje asi 5-ti minutové blouznění
K:(přichází, jsou slyšet kroky)
  Tady tě mám (pro sebe)
Konec nahrávky
Příteli Dr. Kretchmmera , dipl. ing. Kurtu Kohenovi se podařilo s pomocí doma vyrobeného deinterferometru rozšifrovat šum. Celou nahrávku pak vytiskl do knihy s příznačným názvem Temná pravda. Celý náklad knihy byl ihned zabaven spolkovou policii na rozkaz berlínského ministerstva a spálen. Panu Kohenovi se podařilo několik výtisků zachránit. Na celém překladu do češtiny se usilovně pracuje.
Schéma deinterferometru sestaveného podomácku dipl. ing. Kurtem Kohenem.

Co je tedy obsahem sdělení. Především se mluví o vůdci Narešovi. Ten byl pověřen 333 mocnostmi temnot aby zničil naši zemi. Samozřejmě pokud by se lidé chovali v souladu s desaterem a pokyny bible, nemohla by temná armáda zasáhnout proti počestným lidem, neboť ctnost, morálka a etika jsou největší devizou boje proti temnotě.
3 Ano, ve 33 zemřel Kristus. Podivná shoda, aby to byla jen náhoda.
Tady na planetě Zemi se však těmito ideály řídí málokdo. Stačí se kouknout do televize na akční filmy plné sexu a násilí. Mladí lidé se prostřednictvím počítačových her brouzdají krví a v podobě šikany pak tyto zkušenosti praktikují na svých slabších spolužácích. Rodiče se honí za výdělkem a kariérou a zapomínají na své rodiny. V mnohých státech jsou povoleny homosexuální manželství a internet (nejhorší medium ze všech) je plný obscénnosti, dětské pornografie a teroristických návodu na různé výbušniny, atomové bomby a podobně.
A právě o tom Nareš prostřednictvím Romaniených úst promlouvá. Země musí být zničena. Protože však žije na světě několik dobrých lidí, bude v boji armáda temnot oslabena. Bude potřebovat doplnit stav. Dopředu budou tedy selektivně vybráni lidé a těm bude umožněn nástup do služeb armády temnot. Pozemská setnina bude utvořena podle následujícího schématu.

Schéma rozdělení obyvatel do armády temnot, jak bylo vyjeveno Romanieně.
Příznačné je, že za vůdce jednotlivých kohort byli vybráni největší kacíři a spiklenci všech dob. Oba velmistři Templářského řadu nedošli od své popravy v roce 1314 pokoje a bloudí bez těla na této planetě.
Protože každá kohorta má omezený počet členů, budou muset budoucí členové projít přísnou selekcí. V kapitole Jak utužit svou víru se dozvíte co máte dělat, abyste právě vy byli ti co přežijí.

Nevěřící Tomáš

Mnozí lidé (tzv Nevěřící Tomáši) zpochybňují smysl naší záchranné iniciativy. Proto zde uvádím několik hlavních důkazů všech našich tvrzení.
  1. Samotná tvář Nereše Ratši je důkazem. Porovnejte následující vyobrazení:
    Aštar Šeran - duchovní bytost vyššího vědomí. Bratr plný lásky a pokory, pomáhající k povznesení duší. Velitel vesmírné flotily 10 milionů lodí s velitelstvím na vesmírné stanici ŠARE.
    www.universe-people.cz
    Nareš Ratša - duchovní bytost nižšího svědomí. Bratr plný zášti a sobectví, pomáhající k zatracení duší. Velitel vesmírné flotily 10 milionů kohort s velitelstvím někde poblíž NGC 1997.
    Už ten směr pohledu (napravo) je špatný neboť je dál od srdce, a to je podle všech esoterických pouček pravým sídlem našeho lepšího já. Zároveň je tím dokázáno že Nareše je možno porazit jen čistým svědomím. Jeho pohled se od nás odvrací, zatím co Aštar je připraven nám pomoci.
  2. Nevysvětlené zmizení Dr. Kretchmmera. Německé úřady se chovají, jako by tato osoba neexistovala. Proč? Nehodí se to politikům? Chtějí snad kompetentní osoby mlčet, aby tak bylo k selekci připraveno méně lidí a oni tak měli větší šanci? Možné je (a poslední rozhovor s panem doktorem to potvrzuje), že se o celé záležitosti dozvěděli americké tajné služby. Americký establishment by musel připustit existenci UFO a přiznat že v kauzách Area 51 a Rosswelská pitva léta lhal.
  3.  
    Základna temnot na odvrácené straně měsíce namalovaná 6-letou Terezkou pomoci mentálního vidění.
  4.  
    Fotografie pořízená Novákovými na jejich letní dovolené v Chorvatsku. (Děkuji slečně Novákové, že mi za malou sluxbičku fotografii z rodinného alba půjčila.)
  5.  
    Fotografie vystavená na oficiální internetové stránce NASA dokazuje že americké námořnictvo je již dávno ovládáno temnými silami(viz zvýraznění).
  6.  
    Mlhovina NGC 1977, z které Nareš pochází. Všimněte si tmavší skvrny uprostřed, která představuje démona (uchvatitele) vrhajícího se na svoji oběť.

Jak utužit svoji víru

V obrovských databázích na oběžné dráze jsou uchovány údaje o každém z nás. Tam je uloženo naše skóre (QZ - koeficient zla).
Hlavní databáze obyvatel planety Země na palubě Narešovy velitelské lodi LEŽ. (František Melichar, akvarel, dle osobních zážitků vyjevených při hypnóze.)
Toto skóre vystihuje jak je kdo špatný. Pokud souhrnné skóre celé planety přesáhne určitou hodnotu. Silám temnot nebude nic bránit a zničit nás. Potom si vyberou své bojovníky. A protože jsou to síly temna, budou brát bytosti s největším QZ. Vzhledem k nezřízenému životu spotřební společnosti, kterou nedokážou obrátit na pravou cestu ani anti-globalizační útoční aktivisté, se QZ celé Země blíží ke své hranici. Tento proces je, jak se zdá, neodvratný.
Přemýšlejte chvilku se mnou. Čeká nás záhuba nebo služba v armádě temnot. To první nás nemine, ale o to druhé se můžeme alespoň pokusit. Následuje popis pavučiny života. Jestliže se budete podle ní řídit, měli byste skončit, kde chcete. doporučuji směr dolů.

Poděkování

pan_tau v Praze 18. června 2001, 4 hodiny ráno.

Žádné komentáře:

Okomentovat